NIKŠIĆ: Mladići sijenom i krompirom “čestitali” prvi radni dan Simoviću - Volim Podgoricu

NIKŠIĆ: Mladići sijenom i krompirom “čestitali” prvi radni dan Simoviću

Grupa mladića iz Nikšića je krompirom i balom sijena, „čestitala“ novom predsjedniku Opštine Milutinu Simoviću prvi radni dan na novoj funkciji.

„Ovo je samo dobrodošlica za našeg gradonačelnika. Ništa preko toga. Donijeli smo balu sijena i krompir u skladu sa njegovom profesijom. Čovjek je bio predsjedavajući u NKT-u, a nema veze sa zdravljem, jer je završio poljoprivredu i bio magistar za krompir. Nijesmo htjeli nikoga da uvrijedimo već samo da se on prepozna da je ovo za njega. Nema funkcije koju nije obavljao“, poručili su mladići, a prenose Vijesti.

Portir Opštine, uz negodovanje i kritike upućene mladićima, sklonio je sijeno i krompir sa strane. Veoma brzo stigla je Komunalna policija, kao i službenici Centra bezbjednosti Nikšić, koji nijesu zatekli mladiće koji su ostavili sijeno i krompir.

Simović je za predsjednika Opštine Nikšić izabran u petak, 20.novembra i tu funkciju će obavljati do marta naredne godine kada će biti održani lokalni izbori.

3 komentara

  1. Someone essentially help to make significantly articles or blog posts I would state. This really is the first time I frequented your site web page and thus much? I surprised with the research you created to create this distinct publish extraordinary. Amazing job!

  2. Advantageously, the post is really the sweetest on this notable topic. I concur with your conclusions and definitely will thirstily look forward to your upcoming updates. Saying thanks definitely will not simply just be sufficient, for the fantasti c clarity in your writing. I definitely will at once grab your rss feed to stay abreast of any updates. Genuine work and also much success in your business dealings!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com