IJZ: Registrovano još 620 slučajeva koronavirusa, preminulo devet osoba - Volim Podgoricu

IJZ: Registrovano još 620 slučajeva koronavirusa, preminulo devet osoba

Laboratorije Instituta za javno zdravlje, druge javne i privatne laboratorije koje se bave dijagnostikom infekcije novog koronavirusa su od poslednjeg presjeka završile analizu i Institutu dostavile rezultate za 1923 uzoraka na novi koronavirus među kojima je ukupno registrovano 620 novopozitivnih[1] slučajeva infekcije sa SARS-CoV-2.

Novootkriveni su iz sledećih opština:

Od jučerašnjeg presjeka Institutu je prijavljeno 9 smrtnih ishoda povezanih sa COVID19 i to kod pacijenata iz Podgorice, Nikšića, Andrijevice, Rožaja, Bara, Budve, Ulcinja, Mojkovca i Bijelog Polja od kojih je najstariji imao 89 (1931 godište) a najmlađi 51 godina (1969 godište). Ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom od početka juna mjeseca iznosi 450 a od početka godine 459.

Do 17:30 časova prijavljen je oporavak kod 602 pacijenta.

Uzimajući u obzir sve novootkrivene slučajeve kao i broj oporavljenih, ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori iznosi 11120.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 32808.

Aktivni slučajevi, oporavljeni i preminuli od početka JUNA po opštinama* su prikazani u tabeli raspoređeni prema broju aktivnih slučajeva:

 

2 komentara

  1. I’m no longer sure the place you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time studying much more or figuring out more. Thank you for fantastic information I was looking for this info for my mission.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com