UBISTVO U DANILOVGRADU: Đurović se predao pa negirao zločin - Volim Podgoricu

UBISTVO U DANILOVGRADU: Đurović se predao pa negirao zločin

Danilovgrađanin Ivan Đurović (29), koji je osumnjičen da je ubio iz koristoljublja sugrađanina Zorana Pavićevića (56), bio je lociran na teritoriji Zagarača kod Danilovgrada. Nakon toga je uhapšen, nakon što se, nezvanično saznaje Dan, sam predao negirajući krivicu.

U ugostiteljskom objektu „Obala” u Danilovgradu 24. novembra, u ranim jutarnjim časovima, pronađeno je tijelo Zorana Pavćevića.

Prema nezvaničnim informacijama, na njegovom tijelu su bile vi dljive rane koje su ukazivale na ubistvo.

Prvi rezultati istrage ukazuju na sumnju da se radi o ubistvu iz koristoljublja i da je ubica najvjerovatnije ukrao pazar, koji je bio manji od 100 eura.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je posumnjala da je ubica jedan mladić. Blokirali su ulice i krenuli u potjeru za njim, ali ga nisu pronašli.

Ispituje se i da li je ubica imao saučesnike.

Pavićević je usmrćen metalnom šipkom, kojom ga je ubica udarao po glavi.

Forenzičari i istražitelji su na mjestu zločina tražili znakove eventualnog nasilnog ulaska u objekat, kao i predmet ili oružje kojim su Pavićeviću nanese rane od kojih je preminuo.

Ugostiteljski objekat u kojem je nađeno njegovo tijelo nalazi se u sklopu kuće, a policija će uzimanjem izjava mještana koji žive u blizini pokušati da dođe do jednog traga više koji bi ih mogao dovesti do počinioca ovog ubistva. Biće izuzeti i snimci sa nadzornih kamera.

Od početka ove godine na teritoriji Crne Gore desilo se 19 ubistva, od čega dva dvostruka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com