BOŠKOVIĆ: Đukanović je politički autoritet bez premca, iz ovoga će izvući najbolje za DPS i građane - Volim Podgoricu

BOŠKOVIĆ: Đukanović je politički autoritet bez premca, iz ovoga će izvući najbolje za DPS i građane

Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je politički autoritet bez premca u Crnoj Gori, kazao je ministar odbrane Predrag Bošković odgovarajući na pitanje da li očekuje promjene u rukovodećoj strukturi DPS-a nakon kongresa 23. januara.

Sprovode, kako je rekao nakon obilaska kasarne u Maslinama, aktivnosti po dubini na nivou mjesnih organizacija i opštinskih odbora.

“Kada dođu prijedlozi iz baze sagledaćemo koje su mogućnosti i potrebe, ali DPS je toliko puta do sad pokazao da je moderna partija koja se ne boji ni kadrovskih ni programskih promjena”, istakao je Bošković, prenosi Pobjeda.

Siguran je, dodaje, da će DPS nakon kongresa izaći jači i spreman za nove izbore.

“Slažem se sa svojim kolegama jer je predsjednik Đukanović politički autoritet bez premca u Crnoj Gori. Mislim da može još puno da da, ne samo DPS-u, već i Crnoj Gori kojoj je neophodno da bude pravilno usmjerena što se tiče vanjsko-političkih prioriteta. Kao i svaki put do sada Đukanović će znati da izvaga šta je najbolje ne samo za DPS već i za drzavu Crnu Goru, jer kao što ste vidjeli puno puta do sad, DPS je uvijek na prvo mjesto stavlje interese građana, a ne partije”, zaključio je Bošković.

Komentarišući najavu da bi vlasnik kompanije Cerovo Goran Đurović mogao biti novi ministar odbrane kazao je da svom nasljedniku želi puno sreće u daljem radu.

“Svom nasljedniku želim puno sreće i prije svega dobro zdravlje, ali i da nastavi ono što smo radili, a to je podizanje kvaliteta i ono što danas ovdje počinjemo – i ne samo uslove rada već i sve ono što je bitno za vojsku, a to je socijalni status svakog pripadnika Vojske. Nadam se da će te aktivnosti biti nastavljene, a kad su u pitanju vanjsko-politički prioriteti ne sumnjam da će oni ostati nepromijenjeni”, rekao je Bošković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com