Milačić: Podrška mandataru i predloženoj Vladi - Volim Podgoricu

Milačić: Podrška mandataru i predloženoj Vladi

Prava Crna Gora dala je podršku predloženoj Vladi i glasaće za nju na sjednici 2. decembra, saopštio je predsjednik te partije Marko Milačić.

“Povjerenje mandataru koje smo iskazali, i Prava Crna Gora, i ja lično, potpisom na Konstitutivnoj sjednici Skupštine Crne Gore, iskazujemo i danas povjerenjem u njegov izbor, kako i treba da funkcioniše ljudsko i političko povjerenje”, rekao je Milačić.

Kako je dodao, Prava Crna Gora daje šansu predloženoj Vladi, ali i veliku podršku, jer bez istinske i iskrene podrške društva nijedna Vlada na ovom svijetu ne može uspjeti, a kamoli, kako kaže, prva slobodna i demokratska u Crnoj Gori, nakon tri decenije autokratskog, maltene jednopartijskog sistema.

“Pred predloženom Vladom i cijelim društvom ogromni su izazovi. Paralelni procesi demontaže kriminalnog sistema od vrha pa do dna i izgradnje prosperitetnog, pomirenog i zdravog društva za svakog građanina ove zemlje.  Prava Crna Gora biće potpuno posvećena ovim izazovima, jer je bilo koji pojedinac, bio on ministar ili bilo ko drugi, manje bitan u odnosu na zajednički cilj, a to je dobro Crne Gore”, zaključio je Milačić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com