ABAZOVIĆ TVRDI: Đurović bio odličan kandidat za ministra

Goran Đurović bio je odličan kandidat za ministra odbrane, a pritom je još bolji čovjek, ocijenio je lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

Izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović rekao je juče da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta prije konferencije za novinare, na kojoj je predstavio sastav nove vlade, obavijestio da mora izabrati drugog kandidata.

“Ovim putem i potvrđujem sve njegove jučerašnje navode. Goran Đurović je mnogo dao Crnoj Gori, a ono najbolje tek treba da uradi”, napisao je Abazović na Tviteru.

On je ocijenio da je Đurović bio odličan kandidat za ministra, a pritom je još bolji čovjek.

“Radi se o vrhunskom menadžeru, humanisti, pacifisti, čovjeku velikog znanja sa velikim osjećajem za razumjevanje drugih. To su karakteristike ljudi koji najviše trebaju Crnoj Gori”, rekao je Abazović.

Abazović je napisao i da poštuje izvršne direktorke Politikon mreže Jovane Marković koja je odustala od kandidature za glavnog pregovarača Crne Gore s Evropskom unijom (EU).

“Poštujem odluku Jovan Marović, iako sam se nadao drugačijem odgovoru. Žao mi je što ona neće biti glavni pregovarač, jer sam ubijeđen da je među najboljim poznavaocima procesa evropskih integracija u našoj zemlji”, smatra Abazović, uz uvjerenje da će “njena ekspertiza biti na raspolaganju novoj Vladi u formatu za koji ona procijeni da je najefikasniji”.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close