PODGORICA: Krkljanac u gradskom saobraćaju u 18 časova, putnici “kao sardine”, a NEMAJU ALTERNATIVU - Volim Podgoricu

PODGORICA: Krkljanac u gradskom saobraćaju u 18 časova, putnici “kao sardine”, a NEMAJU ALTERNATIVU

Oni koji donose ovakve odluke, izgleda, ne žive u istoj državi sa nama koji se kući vraćamo gradskim prevozom

U autobusu gradskog prevoza u Podgorici, već tri dana, otkako je uvedena zabrana izlaska iz kuća od 19 časova, na liniji “šestica”, koja ide od Autobuske stanice, pored pozorišta, pa kroz Zagorič, je takva gužva da “ni igla ne može da stane”. 
Ovome svjedoče i fotografije koje su portalu Volim Podgoricu VOP poslali korisnici gradskog prevoza koji pitaju – čemu zabrana izlaska iz kuća, kada je najlakši način da “zarade” korunu – na putu do kuće?!

“Korisnik sam gradskog prevoza, već treću noć za redom sa posla se vraćam “šesticom” u 18h, sabijeni smo kao sardine u konzervi. Maske imamo, distanca ne postoji….nijesam “na smrt isprepadana ” od virusa, ali takva guzva je nenormalna”, kaže naša sagovornica.


Dodaje da nakon uvođenja najnovije zabrane izlaska poslije 19,00 časova svi rade rade do 18,00 i svima je neophodan prevoz do kuće. Jasno je, kako kaže, da su nove mjere, koje je trebalo da spriječe širenje epidemije, uzrok situacija u kojima je najlakše “zakačiti virus”.

“Svima nam je neophodan prevoz, plaćamo, većinom, mjesečne karte….”, kaže sagvornica VOP-a.

Dodaje da su neki od njenih “sapatnika” bili protiv “iznošenja u javnost” u strahu da im “i to ne ukinu”.

“Je li riješenje “ukidanje ” ili uvođenje makar još jednog autobusa u isto vrijeme? Ako su već uveli obavezu da do 19 časova svi moramo biti u svojim kućama, neka nam obezbiijede da bezbjedno dođemo do svojih kuća. Oni koji donose ovakve odluke, izgleda, ne žive u istoj državi sa nama koji se kući vraćamo gradskim prevozom”, zaključuje naša sagovornica.

V.Mitrović

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com