“Gradonačelnik Vuković se ponaša kao da mu je trg đedovina” - Volim Podgoricu

“Gradonačelnik Vuković se ponaša kao da mu je trg đedovina”

S obzirom na to da se iz DPS-a žale da se neko na šaljiv način bavio temom trga, možemo reci da jedino ko se na šaljiv, a istovremeno uvredljiv način bavio trgom jeste odlazeći gradonačelnik Ivan Vuković koji se ponaša kao da je glavni gradski trg njegova imovina, saopšteno je danas iz Kluba odbornika Demokratske Crne Gore u Skupštini opštine (SO) Podgorica.

“Osim sto je pobjedničko idejno rješenja bilo predmet ismijavanja od strane Podgoričana zbog svog izgleda kojim više podsjeća na trg neke arapske države nego li na trg jednog mediteranskog grada kakav je Podgorica, problematičan je i način na koji će se graditi trg”, kazali su iz Demokrata.

Inače, Podgorica je vjerovatno jedini glavni grad u Evropi koji svakih 10-15 godina mijenja izgled i namjenu glavnog gradskog trga. Kako koji gradonačelnik iz DPS-a dođe na čelo Podgorice prvo ide krampom prema trgu, pa je tako trg rekonstruisan 2006. godine i to je građane koštalo nekoliko miliona.

Sada se ide u još goru avanturu, pa se gradski trg otima od građana i daje investitoru.

Zbog toga obećavamo građanima Podgorice da nećemo dozvoliti da u centru grada gledamo svojevrsnu rugobu, i da smo spremni da fizički odbranimo nas grad, a poseban motiv je to sto se odlazeći gradonačelnik ponaša kao da mu je trg đedovina.

“Ovim putem ga pozivamo da pokaže list u kome piše da je trg njegovo vlasništvo 1/1, a ukoliko nema takav dokument, poručujem mu da od onoga sto je zamislio nema ništa, jer investitorima može da poklanja samo svoju đedovinu, a za ono što je vlasnistvo Podgoričana moraće da traži dozvolu od njih samih koji su mu na ovim izborima dali kartu za put u jednom pravcu”, zaključeno je u saopštenju Demokrata.

1 komentar

  1. E moj Vukovicu kako sejes tako ces i da zanjes. Zajedno sa Radusinovicem, Jankovicem i Cadjenovicem upropasti sve sto je iole bilo dobro. Kupi prnje i gubi se zajedno sa tvojom Sladjanom. Jedva cekam ledja da vam vidim.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com