“Građani Podgorice neće dozvoliti pljačku opštinske imovine” - Volim Podgoricu

“Građani Podgorice neće dozvoliti pljačku opštinske imovine”

Iz Odbora Prave Crne Gore Podgorica, kazali su da je Trg  po definiciji mjesto gdje se sakupljaju ljudi. Mjesto koje postoji samo zbog naroda i narodne sabornosti.

“Gledajući šta priča i radi odlazeći gradonačelnik Glavnog grada, stiče se utisak da on i njegov tim čine sto posto populacije Podgorice. Oni, uprkos svim kritikama, smatraju da je rešenje izvanredno. Izvanredno za njih. Izvanredno za njihove partnere. Izvanredno za budžet stranke. Izvan-redno. Izvan reda normalnog i domaćinskog ponašanja”, naveli su u saopštenju iz Prave Crne Gore.

Oni su dodali da procjena radova će biti više od 12 miliona eura.

“Procjene su da će vrijednost radova biti 12,5 miliona eura, a znajući kako su sve prethodne procjene ove vlasti prošle, znamo da je ovo samo početna cijena na licitaciji. Veći problem od toga je teza da građani neće platiti ni centa. Kroz vrtlog riječi, ova rečenica nije mogla da prođe neopaženo. Dakle, ipak se radi o prodaji glavnog gradskog trga. Narodnog trga, barem za sad. Jer kao i sve, odnarođena banda pokušava da sve uzme od naroda pa čak i trg koji zbog naroda i za narod postoji”, kazalis u u saopštenju.

Oni su dadodali da su građani  stavili do znanja koliko podržavaju politiku odlazećeg gradonačelnika u Podgorici, pa mu mora biti jasno da od realizacije planova vezanih za trg neće biti ništa.

“Moraćemo da platimo brljotine u vidu nagrada za idejna rešenja, ali to je sve u vezi sa ovim trgom što ce za ovo kratko vrijeme na vlasti moći da urade.  Građani Podgorice neće dozvoliti brutalnu pljačku opštinske imovine i poklanjanje trga bilo kome! Posebno ne od strane odnarođene i nelegitimne vlasti. Trg će ostati mjesto sabornosti i nikada neće biti privatni, već samo i isključivo – svenarodni!”, zaključuju u saopštenju.

2 komentara

  1. ХОЋЕ БУКОВИЋ ДА ОМ ДТТПА У ДВОЈ ЏЕП НА СБОК КОНТО КОИ МИЛИОН ЕВРА ПРЕ НРГО КОНЧНО ОДЕ НА ИСТОРИЈУ СМТЛИШТА. КДНО БУКОВИЋУ ПИ..А ТИ МАТЕРИНА! НИКАД СЕ ВИ МЕЋЕТЕ ЗАДТИЂЕТ СВОЈИХ НЕПОЧИНСТАВА! СРАМ ВАС БИЛО “!!!

  2. Nikad goreg Gradonacelnika niti rukovodstva u opstinskim sluzbama nije bilo. Sve postene ljude su skrajnuli i postavili ove nepismene sa kupljenim diplomama. Zastida sta se uradi od Glavnoga grada. I da, ha sam glasac Vukovica. To mi je najveca greska u zivotu. Stidim se samoga sebe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com