MARKOVIĆ: Mandat završavam uz osjećaj zadovoljstva zahvaljajući postignutim rezultatima u prethodne četiri godine - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ: Mandat završavam uz osjećaj zadovoljstva zahvaljajući postignutim rezultatima u prethodne četiri godine

Premijer Duško Marković obratio se zaposlenima u Vladi povodom isteka njegovog mandata, osvrćući će na postignute rezultate u prethodne četiri godine.

“Poštovane koleginice i kolege, navršile su se četiri godine od izbora 41. Vlade i mene kao njenog predsjednika. Pripala mi je dužnost da Vladu predvodim u vremenu veoma složenih društvenih, ekonomskih i političkih procesa. I pored toga, mandat završavam uz osjećaj profesionalnog zadovoljstva, jer su za protekle četiri godine postignuti zapaženi rezultati u mnogim oblastima, posebno na ekonomskom i razvojnom planu, ali i na planu integracija i zauzimanja mjestu koje Crnoj Gori pripada u svijetu”, naveo je Marković u pismu u koje je Pobjeda imala uvid.

Istakao je da taj uspjeh nije mogao doći sam, niti je on rezultat bilo koga pojedinačno, “već ga je postigla naša vrijedna administracija, doprinoseći na svakom nivou vašeg angažovanja i odgovornosti”.

“Dakle, postignut je naporom svakoga od vas, jer ste kao profesionalni i odgovorsni ljudi ulagali sebe zarad zajedničkog uspjeha i napretka naše Crne Gore, na čemu vam čestita. Dozvolite da vam još jednom zahvalim i poželim uspjeha u daljem radu – uz dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću. Da je vječna Crna Gora”, poručio je Marković.

Pobjeda

1 komentar

  1. КОЈИХ РЕЗУЛТАТА БАЗДЕЉАВКО, РАДИЈАТОРУ? МИЛОВИХ И ТВОКИХ СТАШКИЦ ЦИЉЕВА ПО НАЛОГУ ЗПАДА И СОРОША! ЋУТИ СМРАДУ !!!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com