PUCNJAVA U KREMLJU: Tjelohranitelj Vladimira Putina izvršio SAMOUBISTVO? - Volim Podgoricu

PUCNJAVA U KREMLJU: Tjelohranitelj Vladimira Putina izvršio SAMOUBISTVO?

Kanal “Baza Telegram”, za koji se smatra da ima veze sa ruskim bezbjednosnim službama, rekao je da se Mihail Zaharov upucao tokom svoje službe

Pripadnik ruske Federalne službe zaštite (FSO), odgovoran za čuvanje predsjednika Vladimira Putina, navodno je izvršio samoubistvo i to unutar Kremlja, prenijeli su danas ruski mediji.

Kanal “Baza Telegram”, za koji se smatra da ima veze sa ruskim bezbjednosnim službama, rekao je da se Mihail Zaharov upucao tokom svoje službe, a državna agencija TASS, koja nije imenovala policajca, citirala je neimenovani izvor kojim je potvrđeno samoubistvo.

“Baza” tvrdi da su njegove kolege povezale ovaj njegov očajnički potez sa “povećanim prekomjernim satima i ravnodušnošću poslodavaca prema uslovima rada”.

Foto: Screenshot, Baza/Twitter

– Zaposleni često moraju da rade ne samo u svojoj smjeni, već i da odrade smjene kolega koji su dali otkaz. Ovi prekovremeni sati nisu plaćeni – dodaje se.

“Baza” dodaje i da je FSO nedavno prekinuo politiku dozvoljenog prevremenog penzionisanja članova koji su skupili dovoljno prekovremenih sati, poništavaći sve njihove dodatne sate.

TASS ipak navodi da pomenuti službenik nije služio u jednici odgovornoj za Putinovu ličnu zaštitu, prenosi “The Moscow Times”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com