Uz ova TRI KORAKA zabrana izlaska iz kuće postaće PRAVO UŽIVANJE (FOTO) - Volim Podgoricu

Uz ova TRI KORAKA zabrana izlaska iz kuće postaće PRAVO UŽIVANJE (FOTO)

Zabranu izlaska iz svojih domova već poslije 19 časova, zbog epidemije koronavirusa, koja je u cijeloj državi na snazi od protekle srijede, mnogi su doživjeli kao kaznu. Ali, ne mora biti tako. Naprotiv!
Sigurno ste već čuli za onu mudru izreku – ako vam život dobaci limun, možete napraviti kiselo lice, ili, pak možete – napraviti limunadu.
Umjesto da se nervirate, ljutite ili tugujete što večeri morate provoditi kod kuće, napravite od toga najljepši ugođaj za sebe i svoje voljene.

Posmatrajte to kao jedinstvenu priliku da večernje sate pretvorite u pravi ugođaj i mogućnost da radite sve ono što inače ne stižete. Najbolje od svega je što ćete provoditi kvalitetno vrijeme sa ukućanima koje, u danima pretrpanim obavezama, srećete samo u prolazu.

U samo tri koraka koja vam donosimo obradujte svoju djecu, supružnika, roditelje, i zajedno uživajte u savršenim ukusima MINI PANI peciva koje od sada možete peći u svom domu. Varijacije su brojne, pa pustite mašti na volju!

Korak broj 1


Tokom dana svratite u neki od većih marketa, i kupite zalihu smrznutih proizvoda MINI PANI koje već dobro poznajete, a od sada ih možete ispeći i kod kuće, kad god zaželite i u količini koju želite. Pakovanja su porodična, od 700 grama, a možete kombinovati slana, slatka i voćna.

Birajte neki od omiljenih ukusa: pizza, bijeli sir, šunka – sir, eurokrem ili višnja. Teško je odlučiti, svi su savršeni, ali uvijek imate opciju za MIX!

Korak broj 2


Izvadite peciva iz zamrzivača, upalite rernu i slijedite uputstva sa pakovanja. Sačekajte da peciva porumene i da kuća – zamiriše.
Prethodno možete organizovati porodično glasanje: Slana, čokoladna, ili voćna? Ili MIX?

Korak broj 3


Izvadite mirisni i rumeni MINI PANI iz rerne, iznesite na sto, i uživajte dok gledate dobar film, igrate “Ne ljuti se čovječe sa djecom”, “Poker” sa partnerom, ili jednostavno, čitate neku dobru knjigu.

Ovo je jedinstvena prilika da se vratimo izvornim vrijednostima, u miru razgovaramo sa onima koji su nam najvažniji, i pružamo ljubav i podršku jedni drugima.

MINI PANI od sada za najljepše porodične trenutke, pravo iz vaše rerne!

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com