ĐUKANOVIĆ: Ne vidim razlog za zebnju, očekujem korektnu kohabitaciju - Volim Podgoricu

ĐUKANOVIĆ: Ne vidim razlog za zebnju, očekujem korektnu kohabitaciju

Predsjednik države Milo Đukanović poručio je da očekuje korektnu kohabitaciju sa budućom Vladom i dodaje kako će i nova izvršna vlast doprinijeti takvoj saradnji i poštovati Ustav.

“Što se kohabitacije očekujem korektnu kohabitaciju. Mislim da je Crna Gora već više puta iznenadila nepovjerljivu javnost, nema razloga da opet prijatno ne iznenadi”, kazao je Đukanović novinarima i dodao da nema razloga da kohabitacija ne bude uspješna, piše RTCG.

“Ne vidim razlog za zebnju, ne vidim nikakvo novo iskušenje”, kazao je Đukanović i dodao da se nikada nije miješao u poslove Vlade.

“Neću imati nikakav problem da obezbijedim svojim korektnim ustavnim funkcionisanjem, nesmetan prostor za funkcionisanje izvršne vlasti. Ubijeđen sam da će i nova Vlada poštovati Ustav i doprinositi uspješnoj kohabitaciji. Ja vjerujem da će Crna Gora nakon ovog iskustva izaći kao još jedna zrelija demokratija nego što je danas”, kazao je Đukanović novinarima u Skupštini.

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog system you have been using? I’m having some small security problems with my latest website and I’d like to find something more secure. Do you have any solutions?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com