LAŽNO ZVAO POLICIJU, HITNU I VATROGASNU: Protiv mladića iz Rožaja podnijeta krivična prijava - Volim Podgoricu

LAŽNO ZVAO POLICIJU, HITNU I VATROGASNU: Protiv mladića iz Rožaja podnijeta krivična prijava

Rožajska policija nadležnom državnom tužiocu podnijela je krivičnu prijavu protiv E.O. (22) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio tri krivična djela zloupotreba znaka za pomoć i znaka za opasnost.

On je, kako je saopšteno iz policije, zvao Vatrogasnu jedinicu Rožaje, Hitnu medicinsku pomoć i Upravu policije i lažno prijavljivao događaje iz nadležnosti ovih službi, te tako neosnovano angažovao ekipe ovih službi i izazvao bespotrebno preduzimanje mjera nadležnih organa.

“On je poziv Vatrogasnoj jedinici Rožaje uputio u februaru ove godine kada je, koristeći tuđi mobilni telefon, lažno prijavio da je došlo do požara na jednom vozilu. Nakon prijave, ekipa Vatrogasne jedinice je izašla na lice mjesta i utvrdila da se radi o lažnoj prijavi”, saopšteno je iz policije

E.O. je 29. novembra oko 21,30 pozvao Odjeljenje bezbjednosti Rožaje i lažno prijavio da je jedna osoba odbacila neku vrstu droge nakon čega je policija izašla na lice mjesta i utvrdila da je riječ o lažnoj prijavi.

Osumnjičeni je iste večeri oko 22,00 časa pozvao ekipu Hitne medicinske pomoći, lažno se predstavio i prijavio da je jednom licu ugroženo zdravlje.

“Po dolasku na lice mjesta službenici Hitne medicinske pomoći su ustanovili da je prijava bila lažna”, navode u policiji.

3 komentara

  1. À quoi bon ne pas citer de l’exposé quel porte l’au à compassion accepte pluralité depuis memebres? Le fait prééminent des derniers mois au sujet de l’échange des nouveautés;

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com