Spriječen zločin na Cetinju: “Škaljarac” uhapšen dok je pripremao ubistvo - Volim Podgoricu

Spriječen zločin na Cetinju: “Škaljarac” uhapšen dok je pripremao ubistvo

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije juče su spriječili likvidaciju na Cetinju i uhapsili člana škaljarskog klana dok je pokušavao da ubije mlađeg muškarca iz tog grada – saznaje Pobjeda.

Kako je Pobjedi nezvanično saopšteno, policajci su prikupili operativna saznanja da je jedna osoba angažovana za egzekuciju mlađeg muškarca na Cetinju i brzom intervencijom spriječili zločin.

Izvori bliski istrazi kazali su da je slučaj u fazi izviđaja i da su prikupljeni dokazi protiv osumnjičenog za pripremanje likvidacije.

Osumnjičeni je uhapšen u posljednjem trenutku. On je, kako je rečeno, angažovan od članova škaljarskog klana za ovaj zločin. Stigao je do mjesta gdje je bila meta i pripremao se da ga ubije, ali su ga policajci Specijalnog odjeljenja spriječili.

Prema saznanjima Pobjede, prikupljeni su dokazi koji potkrepljuju sumnje inspektora.

Petogodišnji rat između škaljarskog i kavačkog klana u kojem je prva žrtva bio upravo jedan Cetinjanin – Goran Radoman odnio je skoro 50 života, među kojima je bilo i slučajnih žrtava.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com