VUČIĆ: Užasnut sam kampanjom koja se vodi protiv Srbije u Crnoj Gori

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je “užasnut kampanjom koja se vodi protiv Srbije i sprskog naroda u Crnoj Gori”.

On je naveo i da protjerivanje ambasadora Srbije Vladimira Božovića iz Crne Gore “nije bio prijateljski čin”.

“To se ne radi. Nisam primijetio da su razlozi bili uvjerljivi na bilo koji način. Mislim da smo mi postupili na civilizovan i odgovoran način”, rekao je Vučić gostujući na RTS-u.

Dodao je da je prva odluka Srbije, kada je odlučila da protjera ambasadrora Crne Gore Tarzana Miloševića bila normalna, “ali da Srbija nije brinula samo o Bečkoj konvenciji nego i o životu”.

Ponovio je da je i lično bio optužen od Mila Đukanovića da je bio direktni krivac za njegov poraz na izborima, “a da on ima pravo samo da priča o položaju srpskog naroda u Crnoj Gori”.

Predsjednik Srbije kazao je i da će se truditi da sa novom Vladom u Crnoj Gori Srbija gradi najbolje odnose, “ali da vidi kakvi se sve pritisci rade”.

Vuči je kazao je i da neće da učestvuje “ni u kakvoj anticrnogorskoj kampanji”.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

  1. ЗЛОСЕМЕ ЗЛА АНТИСРПСТВА ИУ Ц.Г. ПОСЈАЛИ СУ МИЛ, РАДИЈСТОР ДУШКО МАРКОВИЋ И ЊИМАСЛИЧНИ А СЕ СА ЦИЉЕМСТВСРСЊА НОВОГ ИНДЕНТИТИТЕСКОГ БИЋА ЛСКО НИ ЗСДООЉИЛ НАМЕРЕ ЗАПАДА ДА Ц.Г. БУДУ ЦРВЕНИ ХРВАТИ – КАТОЛИЦИ. ДУЛУ И МИЛУ ОБРАЗУ НЕ СМЕТА ПА БИ ЗА ЛИЧНИ ИНТЕРЕС ПОСТСЛИ ПСПЕ ФРАТРИ И КО ЗНА ШТА СВЕ САМО ЉУДСКИ ИЗРОДИ, ЛОПОВ, КОНВЕРТИТ. СВР СВЕ САМО НИСУ ЉИДИ !!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close