Osumnjičenom Jovanoviću za ubistvo Pavićevića određen pritvor do 30 dana - Volim Podgoricu

Osumnjičenom Jovanoviću za ubistvo Pavićevića određen pritvor do 30 dana

Odlukom sudije za istragu Višeg suda u Podgorici Vladimira Novovića određen je pritvor do 30 dana Danilovgrađaninu Zlatku Jovanoviću (48), osumnjičenom za ubistvo sugrađanina Zorana Pavićevića u noći između 23. i 24. novembra. Osnovi za određenje pritvora su opasnost od bjekstva i mogući uticaj na svjedoke koji još uvijek nijesu saslušani.

Pavićevićevo beživotno tijelo nađeno je u utorak ujutru, 24. novembra, u restoranu “Obala” u Danilovgradu, gdje je radio kao noćni čuvar.

Zbog sumnje da je ubio Pavićevića uhapšen je Jovanović, i to šest dana nakon ubistva.

Istražitelji su utvrdili da je pokojni oštećeni poznavao osumnjičenog, zbog čega mu je i otvorio vrata kritične večeri, pišu Dnevne novine.

Jovanović se sumnjiči da je Pavićeviću nanio više od dvadeset povreda tupim, teškim predmetom u predjelu glave i tijela, kao i tri smrtonosne rane nožem u grudi.

Nakon što je počinio krivično djelo za koje se tereti, Jovanović je, kako sumnjaju istražitelji, ostao još neko vrijeme u pokušaju da prekrije tragove ubistva.

Istraga je dovela do sumnje da su predmeti kojima je izvršeno ubistvo bačeni u obližnju rijeku, zbog čega su angažovani ronioci u cilju pronalaženja tih predmeta.

Inače, Jovanoviću su stavljene lisice na ruke nakon što su iz Forenzičkog centra stigli nalazi izuzetih tragova, iz čijih rezultata proizilazi osnovana sumnja da je on počinilac ubistva.

Pretpostavlja se da je ubistvo počinjeno iz koristoljublja jer iz objekta nedostaje 100 eura.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com