Velika pomoć kompanije Meridian Kliničko-bolničkom centru CG! - Volim Podgoricu

Velika pomoć kompanije Meridian Kliničko-bolničkom centru CG!

Kompanija Meridianbet, kao društveno odgovorna kompanija bila je uz ljude svoje zemlje, kao i zdravstvo od početka borbe sa pandemijom COVID-19. 

Nakon brojnih donacija u vidu paketa pomoći širom Crne Gore i zemljama regiona, donirala je EKG aparat KBC-u, kao i brojnu opremu za medicinske radnike, a potom i odlične profesionalne aparate za pritisak kardiološkoj ambulanti KBC. 

Najnovija pomoć od Meridiana stigla je takođe KBC-u, a donirali su profesionalne aparate za pritisak i 10000 rukavica direktno kliničkom centru. Donaciju u ime KBC-a je primio dr.Nebojša Bulatović, direktor klinike za bolesti srca. 

DR Bulatovic se zahvalio ovom prilikom: “Zaista smo zahvalni na donaciji koju ste nam uručili. Pokazali ste da je kompanija Meridianbet društveno odgovorna kompanija. U ovom trenutku, ova donacija nam zaista mnogo znači”

U toku ove pandemije mnogo je pacijenata kojima je potrebna pomoć, a zdravstveni radnici su pod pritiskom, medicinska oprema je u deficitu pa je Meridian odlučio da pritekne u pomoć. Saznavši šta je potrebno, ubrzo su stigli aparati i rukavice. 

Kao što nam je već poznato epidemiološka situacija u Crnoj Gori je veoma loša, stanje se ne popravlja, broj zaraženih raste pa je svaka pomoć dobrodošla. 

Iz kompanije apeluju na ljude da daju svoj doprinos – da drže distancu i nose maske, izbjegavaju okupljanja i gužvu, a oni će nastaviti sa donacijama i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com