BEČIĆ: Zahvaljujem SDMCG-u na posvećenosti u borbi protiv koronavirusa - Volim Podgoricu

BEČIĆ: Zahvaljujem SDMCG-u na posvećenosti u borbi protiv koronavirusa

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić susreo se danas sa predstavnicima Sindikata doktora medicine (SDMCG) – predsjednicom Sindikata dr Milenom Popović Samardžić, potpredsjednicom i predsjednicom Glavnog odbora dr Žankom Cerović i članom Skupštine SDMCG dr Nebojšom Gulićem.

Bečić je, kako je saopšteno iz parlamenta, zahvalivši na posvećenosti i požrtvovanju u zaštiti zdravlja svih građana Crne Gore tokom složene epidemiološke situacije, razgovarao sa predstavnicima SDMCG o njihovom zapaženom angažmanu sa ciljem poboljšanja materijalnog statusa ljekara, kao i “zaštite ugleda i dostojanstva ljekarske profesije”.

Predstavnici Sindikata su, kako je saopšteno iz Skupštine, istakli važnost uloge medicinskog kadra u razvoju zdravstvenog sistema i iskazali uvjerenje da će svi politički subjekti prepoznati moguće izazove sa kojima se suočavaju, kako bi zajedničkim djelovanjem stvorili preduslove za njihove prevazilaženje.

8 komentara

  1. I am grateful for your post. Id really like to comment that the expense of car insurance varies greatly from one coverage to another, since there are so many different issues which give rise to the overall cost. As an example, the model and make of the motor vehicle will have a large bearing on the fee. A reliable old family car will have a more affordable premium when compared to a flashy expensive car.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com