NIKČEVIĆ PROZVALA AMERIČKU AMBASADORKU: “Projektovala je da će Đukanović izvesti tenkove nakon izbora…” - Volim Podgoricu

NIKČEVIĆ PROZVALA AMERIČKU AMBASADORKU: “Projektovala je da će Đukanović izvesti tenkove nakon izbora…”

Novinarka Tamara Nikčević rekla je tokom emisije koju vodi na Javnom servisu da je ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajzing Rajnke na privatnoj večeri navodno projektovala da će predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izvesti tenkove na ulice nakon izbora 30. avgusta.

Ona je u emisiji Teleskopija u kojoj je gostovao analitičar Ljubomir Filipović, takođe prepouznat po stavovima bliskim bivšem režimu, dodala i da je to žena koja tvrdi da DPS progoni hrišćane.

“To ne da je neozbiljno, nego ja ne znam sa čime se to graniči”, prokomentarisala je Nikčević.

Nikčević je insistirala da je njen izvor vrlo pouzdan i pitala “da li je moguće da jedna tako velika zemlja pošalje u Crnu Goru takvu ambasadorku”.

Filipović je više puta rekao da smatra da se vjerovatno radi o pogrešno shvaćenoj izjavi.

Milo Đukanović je danas kazao da ih međunarodna zajednica “nije pustila niz vodu” jer im, kako je rekao nije ni “držala glavu iznad vode”.

Bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović napisao je juče u autorskom tekstu da su njihovi međunarodni partneri i prijatelji “hrabro” otćutali sve što se dešavalo u Crnoj Gori.

V.R.

PROČITAJTE I OVO

VELJOVIĆEV OPROŠTAJNI TEKST: “Negatori, mrzitelji i dušmani Crne Gore, naši međunarodni prijatelji sve “hrabro” otćutali

ĐUKANOVIĆ: Niko me nije pustio niz vodu, sa Vučićem nemam komunikaciju ni poslovni odnos

Đukanović o Amfilohiju: Mitropolit na početku nije odbacio ideju da crkva bude samo Pravoslavna

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com