KNEŽEVIĆ: Blagojević nas je nazivao marvom, ako će on biti direktor UP, Vlada ne treba da postoji - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ: Blagojević nas je nazivao marvom, ako će on biti direktor UP, Vlada ne treba da postoji

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da Vlada ne treba da postoji ako Dragan Blagojević bude imenovan za v.d. direktora Uprave policije.

“Dragan Blagojević je 27.12.2019. u Skupštini komandovao hapšenjem poslanika DF- a nazivajući nas “marvom” dok smo branili svetinje. Ako danas na sjednici Vlade bude imenovan za v.d. direktora policije, onda ta Vlada ne treba da postoji. Tik-tak,tik-tak”, napisao je Knežević na Tviter nalogu.

Šef poslaničkog kluba “Mir je naša nacija“ Boris Bogdanović upoznao je ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića sa predlogom o izmjeni i dopuni Zakona o unutrašnjim poslovima koji bi omogućio da se na zakonit način izvrše smjene u vrhu Uprave policije, piše današnji Dan.

Po ovom rješenju, za v.d. direktora ne bi morao da bude biran jedan od aktuelnih pomoćnika Veselina Veljovića, već bi to mogao da bude bilo koji drugi policijski službenik, ili neko drugo lice van državne uprave koje zadovoljavauslove za tu funkciju.

2 komentara

  1. I would also love to add that when you do not currently have an insurance policy or maybe you do not take part in any group insurance, you might well make use of seeking the aid of a health insurance broker. Self-employed or people who have medical conditions generally seek the help of any health insurance broker. Thanks for your blog post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com