Komunalna policija opkolila crkvu Svetog Đorđa u Podgorici (FOTO) - Volim Podgoricu

Komunalna policija opkolila crkvu Svetog Đorđa u Podgorici (FOTO)

Jutros je Komunalna policija u Podgorici blokirala prilaz crkvi Svetog Đorđa i time nastavila program rada palog režima DPS na progonu SPC i vjernika.

Ovakvo ponašanje lokalne vlasti u Podgoorici ne iznenađuje uzimajući u obzir da je loklana Skupština prije par dana pokušala da pokloni državno zemljište NVO koja se maskira u „sveštenike“ na šta je Vlada Crne Gore reagovala odlukom o poništavanju odobrenja lokalnim samoupravama da na taj način upravljaju državnim zemljištem, piše IN4S.

Nakon ovakvog agresivnog udara na slobodu vjeroispovjesti, što je bila agenda prethodne Vlade i vlasti, ostaje da vidimo reakciju novog državnog rukovodstva na ovu narednu gradskih vlasti.

(Na fotografiji je Mileta Pavićević kojem Komunalna policija nije dozvolila da osvešta slavski kolač.)

2 komentara

  1. Bitno je da može u kafane i kladionice da se uđe, što će nam crkve?! To je budućnost i napredak naše države, a ne duhovni razvitak. Da ne pominjem razvoj industrije i poljoprivrede (garantovani otkup poljopr. proizvoda) – to bi nas unazadilo, morali bi iz kafana u fabrike i na njivu, užas. Bolje je ovako, Zapad (Istok, Sjever, Jug – nije bitno ko) će nam davati minimum para za opstanak naroda; jes da nikad nećemo stati na svoje noge, ali to je naporno, bolje je nastaviti ovako.

  2. It’s appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com