MARADONA SE UBIO, NIJE UMRO OD SRCA: Doktor koji ga je liječio 30 godina iznio ŠOKANTNE tvrdnje - Volim Podgoricu

MARADONA SE UBIO, NIJE UMRO OD SRCA: Doktor koji ga je liječio 30 godina iznio ŠOKANTNE tvrdnje

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona preminuo je 25. novembra u kući u Argentini, a okolnosti pod kojima je izgubio život i dalje su tema.

Poslednji se oglasio Alfredo Kaje, doktor koji je od 1977. do 2007. godine vodio računa o zdravstvenom stanju Argentinca i koji smatra da je Maradonina smrt nastala zbog “nekog oblika samoubistva”.

Neposredno pred smrt, El Pibe je bio na operaciji glave, a Kaje pretpostavlja da je posle zahvata pao u depresiju i prestao da jede i uzima ljekove.

Kako je istakao, jedna od žena koje su se nalazile u Maradoninom okruženju mu je rekla da je Argentincu bilo “muka od života”.

– Veronika Oheda, sa kojom Dijego ima dijete, rekla mi je da je Dijego umoran od svega i da ne može više jer je uradio sve što je mogao da uradi, rekao je Kaje.

– Uzrok njegove smrti mi ne izgleda kao klasičan srčani udar. Sve ukazuje na to da se radi o nekoj vrsti samoubistva, naveo je Kaje za argentinske medije.

On je potvrdio da je Maradona ranije pokušao da izvrši samoubistvo, na Kubi, kada se automobilom zaletio u autobus, ali je iz udesa izašao bez težih povreda.

“Možda jednog dana, ko zna…”, glasio je Dijegov odgovor, bar prema riječima doktora.

Na kraju, on se osvrnuo i na uslove u bolnici gdje je Maradona bio operisan.

– Rano su ga pustili na kućno liječenje, radilo se o neodgovornosti, neznanju i neiskustvu. Nisam vidio da je bio pod budnom pažnjom, nisam primjetio da su se bavili njime kako treba, istakao je Kaje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com