DA LI JE KOMUNALNA POLICIJA PG “OBEZBJEĐIVALA” KREČENJE BILBORDA AMFILOHIJA I IRINEJA? Pogledajte kontroverzni snimak (VIDEO) - Volim Podgoricu

DA LI JE KOMUNALNA POLICIJA PG “OBEZBJEĐIVALA” KREČENJE BILBORDA AMFILOHIJA I IRINEJA? Pogledajte kontroverzni snimak (VIDEO)

Podgorički gradonačelnik Ivan Vuković danas je demantovao optužbe poslanika i jednog od lidera DF-a Milana Kneževića da stoji “na čelu organizovane kriminalne grupe” koja je preksinoć prekrečila bilborde u Zeti na kojima su mitropolit Amfilohije i patrijarh Irinej, rekavši da se radi o pokušaju njegove diskreditacije.

VUKOVIĆ ODGOVORIO KNEŽEVIĆU: Zećani mu nijesu zaboravili svetogrđe nakon smrti mitropolita Amfilohija

KNEŽEVIĆ VUKOVIĆA NAZVAO “OD JUTROS BIVŠIM GRADONAČELNIKOM” Traži da odgovara za skrnavljenje bilborda u Zeti

“U izvršenju krivičnog djela aktivno su učestvovali zaposleni u komunalnoj policiji Glavnog grada koji su davali instrukcije i nadgledali čitavu akciju skrnavljenja bilborda sa likovima patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija, i istu fotografisali kako bi je vjerovatno poslali od jutros bivšem gradonačelniku Ivanu Vukoviću”, naveo je Knežević danas.

Vuković, pak, tvrdi da je bilo upravo suprotno, te da je komunalna policija bila na poslu zaštite javnog prostora.

“Službe Glavnog grada već mjesecima vrše pojačani nadzor u podgoričkim prigradskim naseljima dje su česti primjeri vandalizma i ispisivanja poruka političke sadržine. U sklopu obavljanja redovnih aktivnosti, službenici Komunalne policije preksinoć su zatekli grupu za sada nepoznatih lica kako farbaju pomenuti bilbord. Kada su primijetili da ih naše kolege fotografišu, ljudi su se velikom brzinom udaljili u nepoznatom pravcu. O svemu je sačinjen zvaničan zapisnik”, naveo je Vuković.

On nije odgovorio na pitanje VOP-a zbog čega ga je Knežević nazvao “od jutros bivšim gradonačelnikom”

Tokom današnjeg dana društvenim mrežama kruži video snimak na kojem se vidi kako nepoznata lica kreče bilborde, a komunlana policija je parkirana u neposrednoj blizini. Tek kada su huligani napustili “mjesto zločina” komunalci su upalili automobil.

Ostaje pitanje zbog čega komunalci nijesu reagovali dok su NN lica krečila bilborde već su posmatrali i fotografisali iz prikrajka.

Pogledajte video i napišite  nam u komentarima šta mislite?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Volim Podgoricu (@volimpodgoricu)

V.R.-A.K.

455 komentara

  1. Hello! I just want to give you a huge thumbs up for your excellent info you've got right here on this post. I am returning to your website for more soon.

  2. Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this write-up and also the rest of the site is extremely good.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com