U najtežem trenutku stigla pomoć Meridiana - Volim Podgoricu

U najtežem trenutku stigla pomoć Meridiana

Poslednjih mjeseci, Crna Gora i region, kao i cijeli svijet zaokupljeni su borbom sa pandemijom COVID-19, a zdravstveni sistem je pod velikim pritiskom, pokušava da kontroliše situaciju i što je prije moguće sve vrati u normalu.

Kompanija Meridianbet, lider u organizovanju igara na sreću, već dvije decenije posluje s velikim uspjehom u Crnoj Gori i regionu. Međutim, 2020. godine je posebno angažovana na polju podrške zdravstvenim sistemima, ne samo u Crnoj Gori, već i u Srbiji i Bosni i Hercegovini i cijeloj regiji.

Sportska kladionica Meridian je donirala ambulanti Ostros u Baru profesionalne aparate za pritisak, kao i zaštitne maske.

Iz ambulante su jako zahvalni, i rekli su da im ova donacija veoma znači, kao i da će im biti od velike pomoći u daljem radu.

Osim ove donacije, Meridian je takođe donirao brojne pakete pomoći širom Crne Gore i u zemljama regiona, doniran je EKG aparat KBC-u, kao i brojna oprema za medicinske radnike. Potom su donirani profesionalni aparati za pritisak kardiološkoj ambulanti KBC-a i 10000 rukavica.

Pružena je pomoć i sigurnoj ženskoj kući u Nikšiću. Donirani su inhalatori za djecu sa respiratornim problemima.

Ovo je samo mali dio divne priče o humanosti u teškoj situaciji.

Meridianova humanitarna priča traje više od 20 godina. Otkako je počela velika zdravstvena kriza, ova kompanija je pružila pomoć stanovnicima više od 100 gradova i opština na cijelom Balkanu.

Ali, priča se ne završava ovdje. U narednom periodu planiraju niz donacija i pomoći onima kojima je najpotrebnije.

32 komentara

  1. Jedina kompanija koja je od pocetka pandemije pa evo sve do sada nastavila da pruza pomoc … samo tako nastavite !

  2. Ovo je vrhunac humanosti. Pored brojnih humanitarnih akcija i donacija firma Meridian ne prestaje sa humanitarnim radom. Iskreno nijesam ocekivao u ovoliko velikom obimu da se jedna kladionica angazuje. Ali oni su pokazali da su firma velikog srca. Sve ovo sto rade je za veliko postovanje.

  3. Ovo sto radi Meridian otkad je pocela pandemija je za svaku pohvalu. Svaka cast samo tako nastavite.

  4. Uvijek tamo gdje je najpotrebnije. Jos jedna donacija u nizu. Meridian ne prestaje sa humanitarnim radom.

  5. Meridian jos jednom pokazao svoju humanu stranu. Zaista su jedna od rijetkih drustveno-odgovornih kompanija u nasoj zemlji.

    1. Svi mi treba da se ugledamo na njih,da doniramo mrvicu bukvalno ce biti dovoljno posto nas je mnogo i mozemo svi barem malo da damo.

  6. Od starta corone pomazu i izgleda da nikad nece stat! Svaki tekst mi daje nadu da ima jos dobrih ljudi zeljni da pomognu onima kojima to treba!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com