Beranci podržali Savićevića: Dejan je bez dvoumljena zaslužio da ostane na čelu FSCG - Volim Podgoricu

Beranci podržali Savićevića: Dejan je bez dvoumljena zaslužio da ostane na čelu FSCG

Opština Berane i predsjednik opštine Dragoslav Šćekić, kao i Fudbalski klub Berane, koji je u vlasništvu Opštine, daju bezrezervnu podršku Fudbalskom savezu Crne Gore (FSCG) na čelu sa predsjednikom Dejanom Savićevićem.

“Gospodin Savićević je svojim radom u FSCG i doprinosom razvoja fudbala, a posebno fudbalske infrastrukture, kao i svemu onome sto je ostvario u fudbalu na ličnom polju, zaslužio da bez dvoumljenja ostane na čelu FSCG i imaće u tom pravcu našu punu podršku. Ubijeđen sam da će politika to i prepoznati.

Svakako sam siguran da će i on sam predložiti i unijeti svježine kroz neke nove snage u organima FSCG, koja je svakako svima nama potrebna na svim nivoima.

“Berane su primjer gdje nije politika mogla uticati na njegove kvalitetne odluke, gdje smo dobili rekonstruisanu istočnu tribinu Gradskog stadiona pod Bogavskim brdom, reflektore i niz drugih pomoći, a sve u cilju razvoju fudbala na sjeveru Crne Gore”, stoji u saopštenju predsjednika opštine Berane Dragoslava Šćekića.

Podsjetimo, predsjednik FSCG Dejan Savićević je na svečanoj sjednici povodom Dana Opštine 21. jula 2018. godine proglašen za počasnog građanina Berana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com