Novogodišnja čarolija u Meridianu ne prestaje! - Volim Podgoricu

Novogodišnja čarolija u Meridianu ne prestaje!

Jeste li učestvovali u novogodišnjim promocijama sportske kladionice Meridian, je li možda baš vama u ruke došao neki od fantastičnih poklona?

I ako nije nemojte da budete neraspoloženi, ova sportska kladionica nema namjeru da prestane sa promocijama i poklonima, kao što smo rekli čarolija u Meridianu se nastavlja.

Ako se pitate šta su oni to pripremili za vas, i ovaj put će te biti iznenađeni, u pitanju su vrijedni pokloni, kao što možete i da pretpostavite, a to su, 4 Playstation 4 pro konzole, 4 mobilna telefona Iphone 12 i 5 mobilnih telefona Xiaomi Redmi Note 9!

A ako još uvijek nemate nalog u sportskoj kladionici Meridian, iskoristite šansu za dobijanje bonusa dobrodošlice, registrujte se jednim klikom na meridianbet.me sajtu, i kao poklon dobijate 10e bonusa za sportsko klađenje, kao i 200 spinova za online kazino.

A vrijedne poklone koje smo vam na početku pomenuli su vas sigurno zainteresovale, pa vam moramo reći da put do njih uopšte nije težak, ako ste to pomislili.

Volite li brojeve? U kladionici Meridian imate mogućnost da igrate više vrsta brojeva, kao što je dobro poznati Lucky6, osim njega tu je i Lucky5 gdje je potrebno odigrati samo pet brojeva, kao i keno brojevi koji vam omogućavaju odigravanje čak jednog broja.

Ako se do sad niste isprobali ni u jednoj od navedenih igara, mi vam savjetujemo da probate, jer najnovija promocija Meridiana 4 petka nagrađuje sa po 4 PS 4 pro, a sve što je potrebno da baš vi budete srećni dobitnik jeste da imate najviše izgubljenih tiketa na nekim od ponuđenih igara sa minimalnom uplatom od 0,50e.

Nego za sve one koji nisu neki ljubitelji brojeva, a i ne bi se baš puno obradovali da osvoje PS 4 pro, ova sportska kladionica ima spremne druge poklone, jeste li više za sportsku ponudu?

Ako je vaš odgovor DA, odigrajte najvise nedobitnih tiketa koji imaju 4-7 parova u toku sedmice, i svake srijede sjajni Iphone12 možda bude baš vaš.

A ko bude imao bar ovaj put manje sreće srijedom i sportskom ponudom, i za njega imaju spremne poklone, uplata depozita putem J&A terminala, vas odmah kvalifikuje za izvlačenje Xiaomi redmi note 9, kad je u pitanju ovaj telefon izvlačenje će biti svakog ponedeljka.

Izaberite koji od ovih sjajnih poklona bi vam najbolje dobrodošao, i možda vam se baš posreći u sportskoj kladionici Meridian!

32 komentara

  1. Brojeve sam tek nedavno poceo igrati bas zbog ove nagradne igre i moram priznat da mi se svidjelo. Mada vidio sam par puta u kladionicu momke koji igraju isto ali se nisam pretjerano zainteresovao,sad mi zao. Zna se cesto pogodit pa mozda na kraju nagradu kupim sam sebi.

  2. Ne znam samo kako i na koji nacin da odaberem jednu promociju u koju cu da ucestvujem. Sve su mi ok i sve igram po malo,ali mislim da ako navalim na to sve necu nista dobit. Moram se odluciti i posvetiti samo za jednu.

  3. S obzirom kakvi su rezultati nedobitmih tiketa imam koliko ocete… E napokon mogu da se pohvalim da cu u nekoj promociji biti ubjedljivo prvi.

  4. Sto god da igram, cekam neku od nagrada. Ne pamtim nikad bolju i nikad siru ponudu za ucestvivanne u nagradnoj igri

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com