ABAZOVIĆ UZVRATIO ĐUKANOVIĆU: Providno je tvitnuo da on lično nije dužan, ali je njegova kompanija blokrana na 12,5 miliona - Volim Podgoricu

ABAZOVIĆ UZVRATIO ĐUKANOVIĆU: Providno je tvitnuo da on lično nije dužan, ali je njegova kompanija blokrana na 12,5 miliona

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je da  je Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović providno tvitnuo da on lično nije dužan poreze, ali nije demantovao da je komapanija čiji je suvlasnik blokirana na 12.45 miliona eura.

Đukanović je nešto ranije naveo da je “Abazović slagao i prevario” da on duguje novac državi na čijem je čelu.

“Ne dugujem ni cent lično, dug firme je greška administracije”, kazao je Đukanović.

Objava Abazovića je najobičnija laž i prevara, kao građanin ne dugujem ni cent”

“Abazović je od Đukanovića tražio da odgovori na pitanja kako je moguće da su krediti Global Montenegro komapanije na kraju 2019. godine iznosili 5,6 milona eura, a da je blokada na više nego dupli iznos i “kako je moguće da se komapanija Global Montenegro više od 10 godina ne blokira kada se običnim građanima za najmanji dug u kratkom vremenskom periodu blokiraju sredstva?”

“Global Montenegro nije AD već društvo sa ograničenom odgovornošću D.O.O, pa bi bilo da Predsjednik nauči razliku. Predsjednik je jako neuspješan u privatnom biznisu: prihod Global Montenegra u 2019. godini je iznosio (0) NULA eura, a kapital je negativan 3,9 miliona eura. Možda ni ne zna za ovaj biznis, kao što nije znao za karticu u Atlas banci. Da zaključim: Ispitaćemo sve transkacije novog povjerioca komapanije Holdco East, koja je kupila velike iznose potraživanje u Crnoj Gori. Nema više nedodirljivih! Tek smo počeli”, kazao je Abazović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com