CRNOGORSKA MANEKENKA NAZVALA BRANA MIĆUNOVIĆA JUNAKOM: Evo koje mu je poruke poslala kada je izašao iz zatvora (FOTO) - Volim Podgoricu

CRNOGORSKA MANEKENKA NAZVALA BRANA MIĆUNOVIĆA JUNAKOM: Evo koje mu je poruke poslala kada je izašao iz zatvora (FOTO)

Branislav Brano Mićunović je, nakon što je proveo 72 sata u pritvoru,  pušten da se brani sa slobode.

Manda Popović, crnogorska manekenka i bivša djevojka albanskog biznismena i vođe klana “Osmani” – Ćazima Feliksa Osmanija, dala je podršku Branislavu Mićunoviću po izlasku na slobodu.

Naime, ona je na Instagramu podijelila njegovu sliku uz riječi “Dobrodošao junače”, kao i “Dobro jutro svim dobrim ljudima”.

Branislav Mićunović, Brano Mićunović, Branislav Brano Mićunović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Branislav Mićunović, Brano Mićunović, Branislav Brano Mićunović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Uprava policije Crne Gore oglasila se sa saopštenjem o slučaju. Navodi se da su Mićunović i njegovi prijatelji uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Dodali su da je Mićunović upravljao vozilom u kojem je nađeno oružje.

9 komentara

  1. Srecna ti sloboda junace!!! Ti si uhapsen jer si posa na Cetinie da nalazes badnjak crnogorski… Nasa borba tek pocinje… NE DAMO TE CRNA GORO!!! A sto se tice Mande kapa dolje, kraljica! Dok pojedina “gospoda” na funkcijama ceka na prijamno kod Gorskog vuka, pa ako se smiluje da ih primi Manda sjedi ispred Mozarta sa Branom i kulira.

  2. Auuu pobro ti ka da si je tuda seta pa znas kakva je. Pusti djavole price ako te Baka docepa usko ce ti bit. Jos se sad nije naspava ova 72 sata pa je nervozan.

  3. Moramo se navici na nove pojmove, kriminalac+kontraverzni biznismen, zena iz najstarijeg zanata=manekenka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com