Meridian nastavlja svoj karavan donacija! - Volim Podgoricu

Meridian nastavlja svoj karavan donacija!

Stigli su nam praznici, a uoči njih je najvažnije izmamiti osmjehe mališanima.

Kompanija Meridian se kroz niz akcija tokom cijele godine trudila da bude tako, a pred sam kraj godine i početak nove, još više širi novogodišnji duh.

Decembar je tradicionalno mjesec humanosti i društveno odgovornih aktivnosti. Predstavnici Meridiana su 31-og decembra uručili paketiće djeci skole Prvi jun u Podgorici.

Novogodišnji i božićni praznici su najveseliji dio godine, a ono što djecu najviše raduje u ovom periodu jesu novogodišnji paketići. Jedan od najboljih načina da se djeci izmami osmjeh na lice i uljepsa doček nove godine u nadi da ce naredna godina biti bolja – kazali su iz Meridiana.

Predstavnici kompanije Meridian su izjavili da će i u 2021 godini nastaviti sa karavanom donacija pa će tako pomoć stići do onih kojima je najpotrebnija.

U jeku epidemije korona virusa, kompanija Meridianbet je više nego ikada bila uz zajednicu i organizovala brojne humanitarne aktivnosti širom Crne Gore, pa su tako paketi pomoći stigli u Budvu, Herceg Novi, Podgoricu, Danilovgrad, Zabljak, Rožaje… Takođe veliki broj donacija Klinickom centru Crne Gore, pojedinačno porodicama kojima je pomoć bila potrebna i mnoge druge donacije.

Jedna od poslednjih u nizu je bila i donacija dječijem domu Mladost u Bijeloj gdje su sa predstavnicima Vaterpolo saveza Draškom Brguljanom i Aleksandrom Ivovićem uručili pomoć koja im je bila potrebna za opremanje kuhinja, a Vaterpolo savez je donirao skolski pribor za štićenike doma. Sjajna saradnja između vaterpolista i kompanije Meridian se nastavlja i u narednom periodu.

Nova godina je tu, novi planovi, nove želje, sve kreće iz početka samo Meridianov karavan humanosti nastavlja svoj put i stiže do svih gradova u Crnoj Gori.

U nadi da će nova godina biti bolja od prethodne, iz kompanije Meridianbet vam želimo srećne praznike.

25 komentara

  1. Najmanje sam od ove kladionice ocekivao da ce se ovako pokazati… mislio sam samo pare uzimaju,ali pokazase se kao najhumaniji u cijeloj ovoj prici oko pandemije .

  2. Po meni ste najbolja firma I zato sam stalno kod vas…I moje uplate na nekim nacin pomazu donacijama

  3. Ova poslednja donacija djeci u Bijeloj je jedna od boljih a bilo ih je prilicno narocito otkad je pandemija zavladala

  4. Zavidan humanirarni rad meridiana moze mnogima da posluzi kao dobar primjer. Nadam se da ce se prepoznati oni koji imaju da se prikljuce i doniraju ugrozenim a ima ih puno

  5. Svaka vam cast ne prestajete sa humanim djelima sto je za svaku pohvalu u ovako teskim vremenima.

  6. Najveca nagrada je osmineh malisana, veliko vam hvala posebno za ovu donaciju i za sve sto radite mjesecima unazad.

  7. Meridian ne prestaje sa humanitarnim radom, pratim otkad je pocela pandemija njihove donacije. Ali ova je vrhunac humanosti, svaka cast samo tako nastavite.

  8. Svaka cast na svim donacijama koje su do sada pruzili! Imao sam priliku da citam ne samo ovu vec dosta njih i svaki put sam ostao bez rijeci!

  9. Uspjeli su tj uspjevaju u svojim misijama a to je da uvesele sto vise ljudi na ovom svijetu! Svaka cast na humanosti!

  10. Svaka donacija je za pohvalu! Ovo nije prvi put da citam o njima i moram priznat da su me odusevili! Imaju veliko srce i zelju da pomognu kome mogu!

  11. Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i
    read this paragraph i thought i could also make comment due to this good article.

  12. Hey there! I'm at work browsing your blog from my new iphone 4!
    Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your
    posts! Keep up the outstanding work!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com