Centar kompetencija biće na raspolaganju za online učenje osnovcima i srednjoškolcima

Centar kompetencija Birziminium Hub privremeno će biti stavljen na raspolaganje učenicima osnovnih i srednjih škola sa teritorije Podgorice, saopšteno je iz Glavnog grada.

To je odlučeno zbog trenutne epidemiološku situaciju, i činjenice da nijesu svi roditelji u mogućnosti da djeci obezbijede jednake uslove za online nastavu.

“Odlučili smo da, od ponedjeljka, 18. januara, ovaj prostor koji se nalazi u strogom centru grada, Vučedolskoj ulici, stavimo na raspolaganje podgoričkim učenicima, uz obavezu poštovanja svih propisanih epidemioloških mjera. Da bi njihova djeca koristila jedan od 20 raspoloživih računara koji su povezani na internet, neophodno je da roditelji kontaktiraju Glavni grad na broj 020/665-083 ili putem e-maila na adresu [email protected]”, precizirali su u Glavnom gradu.

Kako dodaju, u zahtjevu je neophodno navesti ime i prezime djeteta, jednog roditelja/staratelja, školu koju pohađa i termin u kojem bi učenik koristio računar (radnim danima dostupan u periodu od 08.00 do 16.00 sati).

Birziminium Hub su pokrenuli Glavni grad i Unija poslodavaca prije dvije godine u cilju sticanja kompetencija i podrške preduzetništvu.

“Sve obuke koje se inače realizuju u ovim prostorijama biće organizovane nakon termina predviđenih za učenike”, zaključili su u Glavnom gradu.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close