UHAPŠEN KOTORANIN: Policija pretresom kuće pronašla oružje, drogu i eksploziv - Volim Podgoricu

UHAPŠEN KOTORANIN: Policija pretresom kuće pronašla oružje, drogu i eksploziv

Kotorska policija je uhapsila V.D. (42) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je juče, na osnovu naredbe sudije Višeg suda u Podgorici, pretresla kuće i druge objekate koje koristi V.D. (42) iz Kotora.

„Prilikom pretresa pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su pronašli i oduzeli tri zamotuljka u kojima se nalazila marihuana, vaga za precizno mjerenje, puška marke CZ 8×57, osam inicijalnih kapisli i osamštapina eksploziva „Amonex“, saopštila je Uprava policije.

Policija je obavijestila nadležnog tužioca koji je naložio da se V.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

„U odnosu na pronađenu opojnu drogu tužilac se izjasnio da se ne stiču elementi krivičnog djela, te će protiv ovog lica biti podnijeta prekršajna prijava po Zakonu o sprečavanju zloupotrebe droga“, poručuju iz policije.

Službenici Odjeljenja bezbjednsoti Kotora će, kako kažu, i u narednom periodu preduzimati planske aktivnosti shodno svojim ovlašćenjima u pravcu suzbijanja ulične prodaje droge, lišavanja slobode i procesuiranja osumnjičenih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com