DŽAKOVIĆ: Ponosim se što sam izdajnik i protivnik SPC-a

Stevan Džaković je istakao da će se u životu i dalje voditi savjetom svog oca koji mu je rekao da ti ne može niko ništa ukoliko si u pravu.

“Malo je vjerovatno da će doći do novih izbora u Budvi neposlušnošću tamošnje URE jer su i suviše velike pare ušle iz Srbije i sa ostalih adresa. To je javna priča i po kafanama, uz cifru od najmanje 10 miliona eura. Suviše su uložena velika sredstva da bi neko pustio da tako lako propadne”, poručio je Stevan Džaković.

On je rekao i da Krapović, kada je bio načelu Budve nije 6 mjeseci imao većinu, što mu nije smetalo da drži vlast.

Prema tome, nastavlja Džaković, gospoda iz URA-e moraju da se toga prisjete i budu svjesni da se vlast ne predaje bud zašto i tek tako.

Na pitanje novinara Skala radija koliko su on i njegova porodica bezbjedni u Budvi, odgovorio je da je bezbijedan onoliko koliko smatra da je u pravu.
“Jer ukoliko ste u pravu, ne može vam niko ništa, govorio je moj otac. Ponosim se što sam takvim pojavama državni neprijatelj. Biću izdajnik i neprijatelj tome za čim oni žive i rade, a to je svetosavlje, srpstvo i Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori“, poručio je Džaković.
On se pita zašto je čudno što je bio medijski popraćen na nalaganju badnjaka CPC ispred dvorca na Cetinju. Tada je bio pod budnim okom TV „Vijesti“, a prije neki dan čak na tri strane njihovih novina, pitajući se da li su svojevremeno Svetu Maroviću poklonjene prve tri strane.

„Tražiću neđe da mi daju neku spomenicu. No, to govori o njihovoj frustraciji, njihovoj opsjednutosti sa mnom“, rekao je Džaković.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close