Joković: Nećemo dozvoliti da profesionalci SNP-a budu diskvalifikovani - Volim Podgoricu

Joković: Nećemo dozvoliti da profesionalci SNP-a budu diskvalifikovani

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković poručio je da će njegova stranka, privržena rezultatu parlamentarnih izbora i dogovorenim principima, na konkursima za najodgovornije državne funkcije isticati najbolja i najjača kadrovska rješenja.

On je upozorio da je za SNP krajnje neprihvatljivo da bilo ko sa strane određuje kadrove koji će predstavljati brend.

“Nećemo dozvoliti da bilo koji istaknuti kadar i profesionalac bude diskvalifikovan, isključivo zato što pripada našoj partiji.pobjed U borbi za uređenu državu i neku novu Crnu Goru, u našoj partiji imaćete pouzdanog partnera samo na dogovorenim osnovama i principima”, rekao je Joković, dodajući da SNP s ponosom ističe činjenicu da je više od dvije decenije bila na čelu borbe za nove vrijednosti u našoj državi.

Na tom putu, kako je dodao, nijednom nijesu poklekli, pokazujući istrajnost i hrabrost.

“Kao vrhunac te časne borbe, 30. avgusta smo dočekali veliku pobjedu. Uz sve to, držimo do časnih principa, kao i poštovanja riječi i dogovora. Upravo iz navedenih razloga, još jednom podvlačimo činjenicu da smo sve naše kapacitete i resurse, cijelim svojim profesionalnim i ljudskim bićem dali i dajemo na evropskom putu Crne Gore”, naglasio je Joković.

Prema njegovim riječima, SNP je na tom putu previše dao sebe.

“Da budemo jasni i krajnje precizni: previše smo dali sebe, da bi se neko igrao sa nama, našom istorijom, ali i ljudskim i profesionalnim vrijednostima. Za nas je svetinja naše članstvo i naša jedina obaveza je prema našim građanima, koji su nas i birali. Zato još jednom pozivamo na striktno poštovanje konačnog dogovora, uz krajnje dobronamjernu, ali i upozoravajuću poruku da nikako ne mogu oni koji su voljom naše partije došli na tu poziciju, krojiti našu političku sudbinu”, kazao je Joković.

Kako dodaje, “moguće da su neki navikli da iz “političke samoposluge” uzimaju šta hoće i koliko hoće”.

“Uvjeravamo ih da u SNP-u partnera za takvu igru neće imati. I na samom kraju, podnijelu smo veliku žrtvu, za razliku od pojedinih, kojima je “s neba” pala trenutna pozicija ili položaj”, zaključio je Joković.

1 komentar

  1. Wow you hit it on the dot we shall submit to Plurk in addition to Squidoo well done انواع محركات الطائرات | هندسة نت was great

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com