Otvoren bazen u SC Morača - Volim Podgoricu

Otvoren bazen u SC Morača

Natkriveni bazen u sklopu Sportskog centra ’’Morača’’, nakon kraće pauze zbog radova na redovnom održavanju, od danas nastavlja da pruža usluge korisnicima u skladu sa dnevnim rasporedom rada i kućnim redom na bazenima.

“Podsjećamo da je na osnovu Pravilnika o sanitarno – tehničkim i higijenskim uslovima, kao i uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od  javno – zdravstvenog interesa, koje je donijelo Ministarstvo zdravlja i Odluke o obaveznoj primjeni standarda  i  tehnološkom režimu rada na Gradskim bazenima u periodu od 6. do 15.januara završeno kompletno čišćenje školjke bazena, plaže, svlačionica i ostalih sadržaja na zatvorenom vaterpolo bazenu u cilju što kvalitetnije pripreme za rad u narednom periodu”, saopšteno je iz PG Biroa.

Takođe okončani su radovi na kontroli ispravnosti i funkcionalnosti rada svih sistema za grijanje i klimatizaciju kao i kontrolu rada sistema u filterskoj stanici, kao i higijensko krečenje i uređenje svih prostorija na zatvorenom vaterpolo bazenu.

4 komentara

  1. Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would
    be okay. I'm definitely enjoying your blog and look forward
    to new updates.

  2. What's Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It
    absolutely useful and it has helped me out loads.
    I hope to contribute & assist different customers like its aided me.

    Good job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com