UHAPŠEN BJELOPOLJAC: Osumnjičeni za dilovanje drogom nasrnuo na policajca - Volim Podgoricu

UHAPŠEN BJELOPOLJAC: Osumnjičeni za dilovanje drogom nasrnuo na policajca

Bjelopoljska policija procesuirala je dvije osobe zbog prodaje I kupovine opojne droge marihuana. Prilikom pretresa stana D.L., za kojeg se sumnja da se bavi uličnom prodajom droge, osumnjičeni je fizički nasrnuo na policajca.

Policija je u Bijelom Polju izvršila kontrolu S.D. i kod njega pronašla manju količinu opojne droge marihuana.

“Kriminalističkom obradom policijskih službenici su došli do sumnje da je S.D. opojnu drogu nabavio od lica D.L.  Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju slobode je lišen D.L. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navodi se u saopštenju.

Pretresom stana osumnjičenog lica pronađena je opojna droga marihuana spakovana u pvc pakovanja, namjenjena tzv. uličnoj prodaji i vaga.

“Prilikom operativne obrade D.L. je  fizički nasrnuo na policijskog sluzbenika o čemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv D.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, navodi se u saopštenju.

Protiv S.D. policija će podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjneog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com