OGLASIO SE VLADO GEORGIEV: Evo šta je pjevač poručio nakon što su mu ukinuli zabranu ulaska u Crnu Goru - Volim Podgoricu

OGLASIO SE VLADO GEORGIEV: Evo šta je pjevač poručio nakon što su mu ukinuli zabranu ulaska u Crnu Goru

Pjevač Vlado Georgiev oglasio se se nakon što je donijeto rješenje kojim mu se ukida zabrana ulaska u Crnu Goru.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo je rješenje kojim je poništilo rješenje Uprave policije-Sektora granične policije Jug-Budva, StGPI I-Herceg Novi-Granični prelaz Sitnica, a kojim je izrečena mjera zabrane ulaska u Crnu Goru za državljanina Republike Srbije Vladimira Georgieva. Donijetim rješenjem, prestala je da važi mjera zabrane ulaska u Crnu Gore za navedeno lice”, saopšteno je ranije iz Uprave policije.

Pjevač se nakon ove odluke oglasio u Vajber grupi “Đedo – odbranio si svetinje”, i izrazio zadovoljstvo zbog obnovljene mogućnosti da uđe u Crnu Goru.

“Dragi ljudi, možda vama nije neka vijest, ali ja od danas opet mogu u svoju Crnu Goru”, napisao je Georgiev u Vajber grupi.

U obrazloženju rješenja zabrane ulaska muzičaru ranije je bilo navedeno da “to zahtijevaju razlozi nacionalne, odnosno unutrašnje bezbijednosti ili javnog zdravlja”.

I sam muzičar se tada oglasio na Tviteru i napisao:”Gospodo, na granici mi je uručeno rješenje ZABRANE ULASKA U CRNU GORU! Razlozi su nacionalne i unutrašnje bezbijednosti! Eto, ne znam šta bih više dodao…”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com