“MILOGORCI, ŠIPTARI… SVE ĆU DA VAS ZAPALIM”: Uhapšena Podgoričanka zbog prijetnji na internetu (VIDEO) - Volim Podgoricu

“MILOGORCI, ŠIPTARI… SVE ĆU DA VAS ZAPALIM”: Uhapšena Podgoričanka zbog prijetnji na internetu (VIDEO)

Natalija Nilević(26) iz Podgorice uhapšena je nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako prijeti ljudima crnogorske i albanske nacionalnosti.

Iz policije je saopšteno da je N.N (26) dovedena u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica, te da je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu kvalifikovao krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje.

“Milogorci, špitari, sve ću da vas zapalim, sve. Jer ste ludi. Ajte sad zdravo. Kuči će sve glave da vam otkinu. Neće biti glava nijedna”, čuje se na snimku.

Zbog osnovane sumnje da je lice N.N izvrsilo krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišeno je slobode i uz krivičnu prijavu biće privedeno u tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog”, saopštila je portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica.

 

1 komentar

  1. Spot on with this write-up, I really assume this website needs much more consideration. I’ll probably be once more to read far more, thanks for that info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com