U funkciji novi buldožer za tretiranje komunalnog otpada na sanitarnim kadama - Volim Podgoricu

U funkciji novi buldožer za tretiranje komunalnog otpada na sanitarnim kadama

Nabavkom i montažom mašine buldožer,  d.o.o. Deponija Podgorica nastavilja da realizuje planirane aktivnosti kada je u pitanju ulaganje u novu opremu i mehanizaciju u cilju efikasnijeg rada, saopšteno je iz Uprave Glavnog grada.

“Buldožer služi za tretiranje komunalnog otpada na sanitarnim kadama i u velikoj mjeri rasteretiće rad već postojećeg, koji je do sada, osim za tretman komunalnog otpada morao da se koristi i za tretman biljnog i kabastog otpada. Sve to zahtijevalo je velika ulaganja u održavanje postojeće mašine i nabavku goriva. Vrijednost nabavke drugog buldožera iznosila je 119.185.00 eura, a sredstva su opredijeljena iz Budžeta Glavnog grada”, navodi se u saopštenju.

Nakon primopredaje i provjere rada mašine, koja je izvršena u krugu deponije Livade, mašina je odmah stavljena u funkciju tretiranja komunalnog otpada na sanitarnoj kadi 3.

“Za naše privredno društvo veoma je značajno to što smo, uprkos poteškoćama izazvanih pandemijom, uspjeli da realizujemo sve značajne planove i investicije i čak prevaziđemo ranije rekorde poslovanja kada je u pitanju tretman komunalnog otpada”, zaključuju iz Uprave.

1 komentar

  1. My friend and i also have been simply discussing above this unique problem, linda is consistently planning to demonstrate myself incorrect! I am going to show her this type of article and also apply it in a little!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com