ĐUKANOVIĆ: “Policija sprovodi akciju SIGURAN GLAS, Sekulović da razriješi rukovodioce u Nikšiću” - Volim Podgoricu

ĐUKANOVIĆ: “Policija sprovodi akciju SIGURAN GLAS, Sekulović da razriješi rukovodioce u Nikšiću”

Poslanik DF-a Milutin Đukanović pozvao ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića razriješi sve rukovodioce policije u Nikšiću.

Đukanović je, na konferenciji za novinare, kazao da Demokratski front ima dokumenata koja pokazuju kako je ekspozitura granične policije u Nikšiću u Banjanima 2013. sprovodila akciju “siguran glas” među službenicima Uprave policije.

“Znači ona logika jedan zaposleni četiri glasa očigledno se pokazala kako funkcioniše na djelu. U saznanjima smo se da se i danas identično radi u Nikšiću i da policija podnosi izvještaje Veselinu Veljoviću. I taj centar za prisluškivanje podnosi izvještaj Veljoviću”, kazao je Đukanović na presu.

On je pozvao ministra unutrašnjih poslova da hitno razriješi sve rukovodioce policije u Nikšiću.

“Takođe pod hitno se moraju razriještii svi pomoćnici direktora UP, jer su to tada radili, a isto rade i danas. Mislimo da i ANB treba da se uključi u ovaj proces kako bi se omogućilo da se u NIkšiću građani slobodno izjasnili. Atmosfera je takva da bez obzira na sve, DPS će doživjeti katastrofu na izborima”, naveo je Đukanović.

Cilj je, kako kaže, da se u Nikšiću obezbijedi slobodno glasanje, na predstojećim izborima.

“Efikasna akcija MUP-a bi svima stavila do znanja da su se u Crnoj Gori desile demokratske promjene. DF će ispratiti što će uraditi MUP i ANB. Znamo da se i u ostalim državnim organima radi nešto slično, ali očekujemo da konačno institucije omoguće da se građani Nikšića slobodno izjasne na izborima”, zaključio je Đukanović.

1 komentar

  1. Thanks for your entire labor on this web page. Kate really loves managing investigation and it’s really easy to see why. We hear all regarding the lively tactic you deliver informative ideas through the blog and therefore improve response from website visitors on the concern and our simple princess is really starting to learn a great deal. Take advantage of the rest of the new year. You have been conducting a fantastic job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com