HAPŠENJE MIKE ALEKSIĆA: Glumica Milena Radulović više od pet sati davala izjavu - Volim Podgoricu

HAPŠENJE MIKE ALEKSIĆA: Glumica Milena Radulović više od pet sati davala izjavu

Glumica Milena Radulović je u Višem tužilaštvu više od pet sati davala izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića kojeg je više djevojaka optužilo za seksualno zlostavljanje.

Glumica je u Više tužilaštvo stigla oko 11 časova, u pratnji advokata Jugoslava Tintora i Denisa Bećirovića.

Nakon saslušanja Bećirović je rekao da istraga nije otvorena za javnost i da je tužilac donio naredbu da se nikakve informacije iz predmeta ne šire.

Bećirovih je naveo da jedino što može da kaže jeste da će se istraga nastaviti saslušavanjem glumice Ive Ilinčić i da pretpostavlja da će se sledeće sedmice nastaviti sa saslušanjem svjedoka i oštećenih.

Upitan da li zna za nove prijave protiv Aleksića, Bećirović je kazao da nema takve informacije, ali da je čuo da se još oštećenih javlja policiji.

“Ako je to zaista tačno, biće proširenja istrage”, rekao je Bećirović, prenosi Rts.

Precizirao je da advokatski tim Radulovića zastupa još tri djevojke.

Na pitanje kako je Milena podnijela današnje saslušanje, Bećirović kaže teško i u momentima “zaista jako teško”.

Od trenutka kada je saopšteno da je Aleksić uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 djevojaka je podnijelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve.

Od njih se uzimaju izjave, koje će biti proslijeđene Višem javnom tužilaštvu, koje će donijeti odluku hoće li proširiti istragu protiv Aleksića.

Aleksić je saslušan u ponedeljak u Tužilaštvu i tom prilikom je negirao krivicu, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Osumnjičen je za osam silovanja i sedam krivičnih djela nedozvoljene polne radnje, učinjenih u periodu od 2008. do 2020. godine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com