NILEVIĆ U PRITVORU DO 30 DANA, ADVOKAT ULAŽE ŽALBU Dragović: “Pravda se sprovodi selektivno” - Volim Podgoricu

NILEVIĆ U PRITVORU DO 30 DANA, ADVOKAT ULAŽE ŽALBU Dragović: “Pravda se sprovodi selektivno”

Podgoričanki Nataliji Nilević, koja se sumnjiči za izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, određen je pritvor do 30 dana, potvrdio je za VOP njen advokat Dejan Dragović.

On će, kako nam je rekao, na odluku Višeg suda, odmah uložiti žalbu Apelacionom sudu, po kojoj je ovaj sud dužan u ovom slučaju postupiti poi hitnom postupku.

“MILOGORCI, ŠIPTARI… SVE ĆU DA VAS ZAPALIM”: Uhapšena Podgoričanka zbog prijetnji na internetu (VIDEO) 

BRAT NATALIJE NILEVIĆ: Podlegla je provokacijama onih koji su joj dali otkaz, izvinila se svima, porodici stižu prijetnje

Nilević je juče uhapšena i određeno joj je bilo zadržavanje do 72 sata. Podsjećamo, policija je reagovala nakon što su mediji objavili snimak u kojem Nilević sa osmijehom iznosi zastrašujuće prijetnje, kako navodi u objavi, “Milogorcima i Šiptarima”. Dragović kažđe da je njegova klijentkinja, Natalija Niliević, svjesna posljedica svojih javno izgovorenih riječi, i da se izvinila.

“Tokom odbrane sam tražio od predsjedavajućeg sudije Borisa Savića da Sud kao najviša instanca  u državi omogući ravnopravan tretman propadnicima svih nacionalnih zajednica, odnosno, da stane na kraj selektivnoj primjeni zakona koju Tužilaštvo sprovodi isključivo prema pripadnicima srpskog naroda, i da pripadnici svih naroda budu ravnopravni, kazao je Dragović za VOP.

On je naglasio i da je Natalija sporne riječi izgovorila u afektu, nakon brojnih prijetnji i uvreda kojima je bila izložena u proteklom periodu u kontinuitetu.

V.M. – A.D.          

1 komentar

  1. It’s my belief mesothelioma can be the most lethal cancer. It contains unusual characteristics. The more I look at it the greater I am certain it does not respond like a true solid tissues cancer. In the event mesothelioma is often a rogue virus-like infection, therefore there is the chance for developing a vaccine along with offering vaccination for asbestos open people who are really at high risk associated with developing future asbestos associated malignancies. Thanks for sharing your ideas about this important health issue.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com