ŠEHOVIĆ: Narod nam je poslao poruku 30. avgusta da treba da budemo bivši - Volim Podgoricu

ŠEHOVIĆ: Narod nam je poslao poruku 30. avgusta da treba da budemo bivši

Onima koji nijesu shvatili poruku koju su nama kao dosadašnjoj vlasti građani poslali na izborima 30. avgusta i nije mjesto u ozbiljnoj politici. Prethodna vlast, u kojoj sam i sam na odgovornim pozicijama participirao, prije nego osudi novu, mora da se pogleda u ogledalo, da prizna sopstvene greške i konstatuje devijantna ponašanja pojedinaca, kazao je poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović na A1 TV.

On je kazao da bivša vlast mora da smogne snage i da napravi otklon od ljudi koji su bili nosioci takvog devijantnog, odnosno bahatog ponašanja.

“Svaka od suverenističkih partija treba da shvati da mora prvo sebe da reformiše, pa da nakon toga formira jedan široki savez koji bi okupljao ne političke partije, nego i istaknute pojedince, kulturne, medijske i druge djelatnike, kao i sve one suverenistički nastrojene samosvjesne ljude koji pripadaju emancipovanoj, civilizovanoj, evropskoj i evroatlantskoj generaciji, kojoj je jedna, jedina i najveća svetinja – građanska Crna Gora. Siguran sam da je građanska Crna Gora i većinska Crna Gora, a ona i u vrijednosnom i u intelektualnom smislu mora biti superiorna”, poručio je Šehović.

64 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com