Skupština konstatovala prestanak fukncije sudiji Ustavnog suda Šarkinoviću - Volim Podgoricu

Skupština konstatovala prestanak fukncije sudiji Ustavnog suda Šarkinoviću

Na drugom vanrednom zasjedanju, Skupština je konstatovala prestanak funkcije sudiji Ustavnog suda Hamdiji Šarkinoviću, koji je ispunio uslove za penziju.

Kako je kazao član DF-a Milan Knežević , Ustavni sud fuinkiconiše kao „puč sredstvo Mila Đukanovića“ kako bi osporavao zakone koje donese nova parlamentarna većina, a do 30. avgusta je bila udarna pesnica u obračunu sa političkim neistomišljenicima.

„Godinama pitam šta će nam ovakav US, bolje da smo otvorili bolnicu, psihijatriju, ili dali Draganu bokanu da otvori neki tržni centar…Iza ovoga ne stoji Desanka Lopičić već Milo Đukanović i upozoravm Vas i (Zdravka) Krivokapića i (Dritana) Abazovića manje se gledajte sa njima, a više sa nama“, poručio je Knežević predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću.

Knežević je podsjetio da Mevlida Muratović po zakonu nije sudija US od 2014. kada je stekla uslov za penziju, a Hamdija Šarkinović je trebalo da ide u penziju u martu 2020.

2 komentara

  1. I’m impressed, I have to admit. Truly rarely must i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you may have hit the nail to the head. Your thought is outstanding; the pain is something that insufficient people are speaking intelligently about. We’re delighted which i found this at my look for something in regards to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com