UHAPŠEN PODGORIČANIN: Prijetio policajcu i njegovoj porodici - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Prijetio policajcu i njegovoj porodici

Crnogorska policija uhapsila je osobu koja se sumnjiči da je prijetila policijskom službeniku i članovima njegove porodice, navode iz Uprave policije.

“Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su locirali i lišili slobode M.M. (40) koji je prilikom preduzimanja službenih radnji od strane policije izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
M.M. se potraživao prethodno zbog prijava iz oblasti porodičnog nasilja”, navode iz policije.

Osumnjičeni je 19. decembra prošle godine, prilikom preduzimanja policijskih mjera i radnji, kako je saopšteno, uputio ozbiljne prijetnje starješini policije D.M. i članovima njegove porodice.

“Policija je, 15. januara, planskim aktivnostima locirala M.M, koji je duži vremenski period bio nedostupan. Lociran je u prigradskom naselju Smokovac nakon čega je priveden u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Podgrici koji je naložio da se M.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Nakon saslušanja, sudija za istragu je za M.M. odredio istražni zatvor u trajanju od 30 dana”, kazali su iz policije.

1 komentar

  1. Nice post. I understand some thing more difficult on diverse blogs everyday. It will always be stimulating you just read content from other writers and exercise a specific thing from their site. I’d would rather apply certain with all the content in this little blog no matter whether you don’t mind. Natually I’ll provide you with a link for your web weblog. Thank you for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com