Dara sa Smokovca: Ponosna sam na srpsku zastavu, nek se stidi onaj koji je naredio moje hapšenje - Volim Podgoricu

Dara sa Smokovca: Ponosna sam na srpsku zastavu, nek se stidi onaj koji je naredio moje hapšenje

Dara Radonjić koja je privedena zbog isticanja srpske zastave na Bogojavljenje, kazala je da je nosila zastavu jer su Srbija i Crna Gora dva oka u glavi.  Navela je i da su je, kada je izašla ispred Suda sačekali pojedini funkcioneri DF-a, na čelu sa jednim od lidera Milanom Kneževićem. Poručila je da je ponosna na zastavu koju je nosila, te da umjesto da hapse lopove i kriminalce, oni hapse nju koja je simbol mnogih protesta.

“Ja sam nosila zastavu bratske Srbije jer su Crna Gora i Srbija dva oka u glavi i popela se na bedem Nemanjića da se vii da svake godine dolazimo da obilježimo Bogojavljenje. Sudija mi je rekao da moram privatno da platim advokata, ja sam mu kazala da sam ja advokat, jer nemam da platim za srpsku zastavu iako sam prvi put uzela bratsku zastavu Srbije ponosna sam na tu zastavu”, poručila je Radonjić na Fejsbuku.

Naglasila je da je bolje da policija hapsi kriminalce nego nju.

“Izgleda da su me vrebali kada ću uzeti zastavu Srbije da me drže u policiji pet sati i u Sudu. Ne hapse po Tuzima albanske zastave, a ni na sveto Cetinje kada su uhvatili kriminalca, a zastavu Hrvatske niko nije dirao. To su isto strane zastave, izgleda da su bacili pik na mene sa zastavom Srbije, koja sam po ulicama nosila razne parole sve dok ne maknemo Mila lopova”, dodala je ona.
Dara je naglasila da je došao kraj, i da je pala “lopovska Vlada” a u policiji ostala Milova mafija.
“Nova vlada ih ne može brzo maći, polako doći će redom da se Milovi špijuni maknu i da se mirno raziđu. Policajci što su nevine hapsili i bacali suzavac na svoj narod, oni sami znaju da neće nova vlada da ih nagradi. Neka se stide. Ko je naredio mene da hapsi i da mi sude zbog srpske zastave, sram ih bilo. Znaju da sam velika Srpkinja u Crnoj Gori bez mane, časna i poštena i da ne mrzim nikoga, ponosna sam na bratsku Srbiju, a vi što mrzite neka vam se vraća kako ste zaslužili, drugo vam neću reći”, navela je Dara.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com