PRETRESI NA CETINJU: Policija od bezbjednosno interesantnog lica oduzela puške, municiju i vozilo - Volim Podgoricu

PRETRESI NA CETINJU: Policija od bezbjednosno interesantnog lica oduzela puške, municiju i vozilo

Cetinjska policija je danas pretresom prostorija koje koristi bezbjednosno interesantna osoba pronašla dvije puške i više komada municije različite vrste i kalibra. Radi provjera od ove osobe je privremeno oduzeto i motorno vozilo.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući na osnovu naredbe sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija u naselju Donji kraj koje koristi bezbjednosno interesantno lice Š.L. (32) iz Cetinja.

Policija je pretresom pronašla i oduzela lovačku pušku „Blazer D99”, pušku „Blazer” i 323 komada municije različite vrste i kalibra. Osim toga, od Š.L. policija je privremeno radi provjera oduzela vozilo marke „Toyota Helix”, u sklopu akcije „Talas“.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koja će se o pravnoj kvlaifikaciji djela izjasniti nakon vještačenja oduzetog oružja i municije.

 

Takođe, policija na Cetinju je od početka 2021. godine kontrolisala 121 bezbjednosno – interesantna lica sa područja Cetinja, Podgorice, Nikšića, Budve i drugih gradova i tom prilikom sankcionisala jedno bezbjednosno – interesantno lice.

Pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, osim navedenog, izveli i ukupno 19 „Racija” u lokalima čiji su vlasnici bezbjednosno interesantna lica kojom prilikom je izvršena kontrola i pregled 10 bezbjednosno interesantnih lica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com