DAMJANOVIĆ: Svim srcem uz novu, progresivnu političku platformu DPS-a - Volim Podgoricu

DAMJANOVIĆ: Svim srcem uz novu, progresivnu političku platformu DPS-a

Nova potpredsjednica DPS-a Sanja Damjanović poručila je da je današnji Kongres pratila iz Ženeve i svim srcem bila uz novu, progresivnu političku platformu i put napretka Crne Gore.

“Pored naučne, za ostvarenje ciljeva potrebna je politička i diplomatska podrška kako bi dinamično i mudro razvijali crnogorsko društvo. Moja i misija mog tima u narednom periodu biće vođena vizijom da kapacitete koje imamo pretvaramo u vrijednosti”, napisala je Damjanović na Facebook-u.

Kako je istakla, želim da daju šansu njihovim najkreativnijim članovima društva kako bi stvorili ambijent u kome će znanje, posvećenost i rezultati biti jedina mjera uspjeha!

“Sve ostalo – slabost, neuspjeh i populizam, neka ostane za nama. Koncept koji zagovaramo Digitalna i inovativna Crna Gora (e-Montenegro) omogućiće svakom građaninu benefite evropskog sistema vrijednosti i način života koji svako od nas zaslužuje! Ubrzajmo progres, izgradimo tim koji ima jasnu viziju i vještine da Crnu Goru uvede u društvo najrazvijenih zemalja Evrope! Crna Goro, volim te”, zaključila je Damjanović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com