“PREDLAGAO SAM DA SE POVUČEM SA VRHA PARTIJE” Đukanović rekao da to nije bila optimalna formula (VIDEO) - Volim Podgoricu

“PREDLAGAO SAM DA SE POVUČEM SA VRHA PARTIJE” Đukanović rekao da to nije bila optimalna formula (VIDEO)

“Brutalna manipulacija vjerskim osjećanjima ljudi, zajedno sa nezapamćenim uplivom stranih država u naš izborni proces, uz nagomilane unutrašnje slabosti, presudno su doprineijeli da rezultat poslednjih izbora bude iznenađujući za veći dio javnosti”, kazao je stari – novi predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović na vanrednom partijskom kongresu, prvom u opozicionom statusu partije nakon 30 godina na vlasti u Crnoj Gori.

Đukanović je nakon Kongresa kazao da je “DPS vodeća snaga koja je državu izvela na pravi kolosijek, usvajanjem evropskih vrijednosti i članstvom u NATO”.

Đukanović je rekoa da je on predlagao da se povuče sa vrha partije, ali da to nije bila optimalna formula.

“Ako krećete u promjene logično je da ne mijenjate najmlađe nego one malo starije. Svi ovi ljudi su ili u poslaničkim klupama ili GO ili komisijama. Napravili smo ono što smo mislili da je optimalan interes DPS”, poručio je predsjednik DPS.

Đukanović ponovo predsjednik DPS-a, Eraković, Vuković, Dizdrarević i Damjanović potpredsjednici

Đukanović je tokom govora na Kongresu ponovo optužio strani faktor za izborni poraz 30. avgusta.

“Ne vjerujem da je bolje upućena domaća i međunarodna javnost bila iznenađena atmosferom otvorenog hibridnog rata protiv Crne Gore, po istoj matrici po kojoj je vođen i četiri godine ranije, kreiranog od sitih protivnika nezavisne, evropske, multietničke i evroatlanske Crne Gore”, kazao je Đukanović. On je kazao da su “akteri nesvakidašnje hajdučije u međunarodnim odnosima dodatno usavršili svoj repertoar”.
“Medijskih, finansijskih, digitalnih, političkih, obavještajno bezbjednosnih i drugih pritisaka kojima ovoga puta nijesmo uspjeli da se odupremo”, kazao je Đukanović.

 

3 komentara

  1. Milo, previse vlasti dao si ljudima koji su prokockali tvoje i nase povjerenje. Da su mislili na narod koliko na licne interese do poraza nikad ne bi doslo. Moj glas imaces uvijek i zahvalna sam tebi za sve a nisam nista dobila. Mici Vukovica, neradnika i zabusanta jer ga radnici ne vole a lokalna uprava nije mala i svaki pojedinac je bitan. On ti je najveci promasaj. Narod voli dr. Nermina i Zoju, njih forsiraj. Puno srece moj Predsjednice.

  2. Da ,lavice, tvoj predsjednik se ubio od brige za naod a potpuno zanemario licne interese. Inteligencija ti nije jaca strana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com