UHAPŠEN PODGORIČANIN: Osumnjičen da je prodao maloljetnu ćerku - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Osumnjičen da je prodao maloljetnu ćerku

Podgoričanin N.E. (44) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo trgovina ljudima na štetu svoje maloljetne ćerke.

N.E. je, sumnja se, ovo djelo izvršio na način što je zloupotrebom odnosa zavisnosti, vrbovao, prevozio i prodao svoju maloljetnu kćerku L.E. (15) u cilju sklapanja nedozvoljenog braka radi sticanja novčane koristi u iznosu od 20.000 eura.

“Osumnjičeni je u septembru 2020. godine dogovorio sa porodicom iz Njemačke sklapanje nedozvoljenog braka između svoje maloljetne kćerke L.E. sa njihovim sinom, na način što je ćerku predao svom srodniku, kojem je dao punomoćje da maloljetnu oštećenu preveze do Njemačke, što je ovaj i učinio, i predao je porodici u Njemačku radi sklapanja nedozvoljenog braka, za šta je dogovorio novčanu korist u iznosu od 20.000 eura”, navode iz policije.

Oštećena je prilikom boravka u Crnoj Gori u decembru prijavila ovaj slučaj policiji.

“Uprava policije je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišila slobode N.E. koji je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici na dalju nadležnost”, zaključuje se.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com